Hoe gaat het in zijn werking

Het maken van een website of design gaat natuurlijk niet zomaar. Om er voor te zorgen dat u een professioneel resultaat krijgt onderneem ik de volgende stappen bij het maken van een website:

Introductie

Het is als allereerst natuurlijk belangrijk dat we even kennis maken, het precieze doel van de nieuwe website of het design bepalen en de belangrijke punten voor uw onderneming bespreken. Dit kan natuurlijk per mail, telefoon of persoonlijk. Zodra er een goed idee is geschetst van het plan en de online mogelijkheden krijgt u per mail de offerte voor de website of het design opgestuurd.

Offerte

Na de introductie ga ik een offerte voor je opstellen. Op de offerte staat de prijs die de website of het design ongeveer gaat kosten en ook hoe ik tot die prijs ben gekomen.

Schets & design

Wanneer u akkoord gaat met de offerte die ik u opgestuurd heb ga ik eerst een aantal belangrijke voorbereidingen maken doen. Dat betekent dat ik een planning zal maken voor de productie van de nieuwe website of het design. Ook wordt er in deze stap een schets gemaakt als u alleen het design voor een website wilt en indien u een volledige website wilt dan wordt het hele design ook al opgesteld. Voor dit deel is het handig als u alvast zoveel mogelijk input geeft, zodat ik die toe kan passen op de schets of het design.

Realisatie

Volledige website:
Zodra u het design goedgekeurd heeft ga ik aan de slag met het programmeren van de website en zal het CMS optimaliseren, zodat deze op uw website is aangepast. In deze stap is het van belang dat u zo snel mogelijk de teksten en plaatjes stuurt die op de website moeten komen, zodat ik die toe kan passen. Als u de teksten nog niet heeft dan is dat natuurlijk geen probleem, in dat geval wordt er dummy tekst geplaatst.

Webdesign:
Zodra u de schets goedgekeurd heeft ga ik aan de slag met het definitieve design van de website. In deze stap zorg ik dat alle plaatjes gemaakt worden (tenzij u die zelf aanlevert) en ik zorg ervoor dat alles klopt, zodat u ook echt wat heeft aan het design.

Presentatie

Volledige website:
In dit onderdeel zal ik de website aan u presenteren en kunt u eventuele laatste veranderingen aangeven. Ook krijgt u een uitleg over het CMS opgestuurd, zodat u daar ook mee overweg kan. Daarna zal de website gelanceerd worden.

Design:
Nadat het design volledig af is zal ik deze aan u presenteren en uitleggen waarom ik voor bepaalde dingen heb gekozen. Ook krijgt u alle specificaties die bij het design horen, alle losse plaatjes en de bestanden zelf.

SEO

Geld alleen voor volledige website
Als uw website online staat en alle teksten kloppen dan zal ik daarna aan u vragen voor de drie belangrijkste zoekwoorden en drie minder belangrijke zoekwoorden, zodat ik de teksten op uw website kan analyseren en rapport kan uitbrengen voor eventuele verbeteringen. Ook zal ik de laatste SEO-optimalisaties toepassen in de programmering.

Support

Het is natuurlijk van belang dat uw website en het CMS altijd up to date blijven. Hiervoor zorg ik, dat doe ik door middel van bijvoorbeeld updates in het CMS. Zo’n update kan bijvoorbeeld een betere versie van de tekstbewerker zijn. Ook blijf ik natuurlijk support geven op uw vragen en opmerkingen.

× TIMODW templates