Kwaliteit van uw website

Veel mensen denken dat kwaliteit “Geschikt voor gebruik” betekent of dat iets gewoon goed is, maar wat mensen vaak over het hoofd zien is dat de kwaliteit van uw website zo veel meer is dan alleen het feit dat uw website mooi is en goed werkt. Onder kwaliteit vallen ook een hele hoop andere dingen en die dingen pas ik ook toe op uw website.

Productieproces

Het begint allemaal bij het productieproces, hier mogen geen fouten in voorkomen of deze moeten gelijk opgelost worden want het voorkomen van fouten in het productieproces is de hoofdregel.

Rapporteren en communiceren

De volgende stap tot een goede kwaliteitswebsite is rapporten en communiceren. Het is niet alleen van belang dat ik tijdens het maken van de website en daarna natuurlijk alle belangrijke punten rapporteer en dat er goed gecommuniceerd wordt, zodat uw website er mooi uit ziet; maar ook dat uw klanten op een makkelijke en duidelijke manier kunnen communiceren met u.

Lange termijn

Bij een goede kwaliteit hoort natuurlijk ook dat uw website lang meegaat en niet dat deze op een korte termijn al vernieuwd moet worden daarom denk ik op een lange termijn in plaats van op een korte.

Werken aan verbetering

Ook een belangrijke stap tot een kwaliteitswebsite is dat er constant gewerkt moet worden aan verbetering. Dat hoeft u natuurlijk niet zelf te doen, ik zorg voor alle updates aan uw systeem!

De enige fout

De enige fout die u kunt maken is de fout niet melden. Als u een fout vind in de website die ik voor u heb gemaakt of in het CMS systeem erachter, wees dan vooral niet bang om deze te melden. Door het melden van fouten kan ik werken aan een nog betere versie van het systeem! Ook verbeterpunten hoor ik natuurlijk graag!

Hogere kosten? Nee hoor!

Als u denkt dat dit allemaal extra kosten met zich mee brengt dan heeft u het fout, ik ben namelijk nog steeds een van de goedkoopste webdevelopers in Nederland die websites van een goede kwaliteit levert!

× TIMODW templates