Website op maat

Veel startende of al bestaande bedrijven zijn op zoek naar een professionele website op maat. Dat is niet altijd even makkelijk, omdat u al snel heel erg duur uit komt als u voor een kwaliteit-website gaat. Bij mij is dat niet zo, ik maak een professioneel design voor uw website en zal deze daarna ook ontwikkelen zonder dat u daar direct een vermogen voor neer moet leggen. Bij mij krijgt u er zelfs een CMS bij waarmee u de teksten op uw website zelf kan bewerken, dit CMS is speciaal voor uw website geoptimaliseerd zodat ze goed op elkaar aansluiten.

Website ontwerp

Ik begin met het ontwerpen van de website ik let daarbij op de belangrijke elementen voor uw bedrijf en ik zorg dat de website er modern uit ziet. Als het ontwerp af is dan zal ik deze aan u presenteren, zodat u van te voren weet hoe de website eruit komt te zien en u kunt ook nog eventuele aanpassingen en opmerkingen geven.

Website ontwikkeling

Als u het ontwerp goed gekeurd heeft dan ga ik beginnen met het ontwikkelen van de website. U kunt ten alle tijden live meekijken met het resultaat en feedback geven, zodat uw nieuwe website uiteindelijk aan al uw eisen voldoet. Meekijken kan via een beta domein (bijvoorbeeld beta.mijnwebsite.nl).

CMS

Het is natuurlijk ook van belang dat u uw website kan bewerken, daarom krijgt u als u bij mij een website aanschaft een professioneel CMS systeem dat ik zelf heb ontwikkelt. Het CMS wordt speciaal voor uw website aangepast, zodat alle teksten te bewerken zijn. Met het CMS kunt u natuurlijk nog veel meer dan alleen de website bewerken, klik hier voor meer informatie over het CMS.

Onderhoud

Als uw website uiteindelijk af is dan kan het natuurlijk voorkomen dat u toch nog een aantal dingen aan wilt passen of misschien werkt iets toch niet als verwacht. Dat is geen probleem, want ook het onderhoud valt onder de prijs. Alleen als u nieuwe functies voor uw website aan wilt schaffen kost dat wel extra geld.

Snel online

Het is natuurlijk het handigst als uw website zo snel mogelijk online staat, daarom doe ik mijn best om uw website af te krijgen binnen 3 weken tijd. Het kan echter zo zijn dat het wat langer duurt, zodat het optimale resultaat bereikt wordt.

× TIMODW templates