Webdesign op maat

Bent u er nog niet helemaal uit of u een website wilt of bent u gewoon op zoek naar een mooi website design voor later dan is deze optie misschien wel iets voor u. Als u uw webdesign door mij laat maken dan krijgt u een professioneel en modern topdesign.

Onderzoek

Ik begin met het vooronderzoek, hierbij zal ik bekijken wat er voor uw bedrijf belangrijk is en ik zal op zoek gaan naar de nieuwste trends die ik toe kan passen op uw website. Ik bekijk uw huisstijl en zal zorgen dat die goed toegepast wordt op het design en ik vraag natuurlijk aan u welke elementen er sowieso in het design verwerkt moeten zitten.

Schets

Ik begin met het maken van een mooie schets, zodat u een idee heeft van hoe het design er uit zal komen te zien en dan kunt u van te voren ook nog dingen aangeven waar ik extra aandacht aan moet besteden. De schets is er alleen om u een idee te geven van het uiteindelijke resultaat.

Style guide

In deze stap begin ik met het maken van een style guide, dat is een kleine opzet van de elementen die ik zal gaan toepassen op het design. U kunt denken aan de kleuren, het lettertypen, eventuele “gradients”, logo toepassingen en de typografische elementen.

Wireframe preset

Nadat de style guide goedkeurt is ga ik aan de slag met de verschillende pagina’s maken, nog niet designen dus, op deze manier heeft u een beeld van welke pagina’s er zullen komen en in welke formaten.

Design

Daarna ga ik het design opstellen, dit is de stap die het langste zal duren en het meeste aandacht vergt. U krijgt om de twee dagen een jpg bestand toegestuurd met het huidige resultaat, zodat u daar feedback op kunt geven. Ik doe mijn best om in het design de nieuwste webtrends toe te passen en zo veel mogelijk moderne elementen te gebruiken.

Presentatie en feedback

Als het design af is dan zal ik het design aan u presenteren, u kunt daar dan feedback op geven, zodat ik daarna de laatste aanpassingen kan maken. Als ook de aanpassingen af zijn dan krijgt u alle bestanden en designspecificaties toegestuurd.

× TIMODW templates