Extra > Voorwaarden

Algemene voorwaarden TIMODW

De voorwaarden die in dit document genoemd worden gelden voor alle producten en diensten van TIMODW. Door een van de diensten van TIMODW te gebruiken gaat u akkoord met de in dit document genoemde voorwaarden.

Content restricties

De inhoud van uw website moet voldoen aan de algemene maatschappelijke normen. Porno-websites en websites die gebruikers tot illegale activiteiten aansporen zijn niet toegestaan. Timo de Winter en eventuele partners hebben en behouden het recht om te bepalen of een website voldoet aan de algemene maatschappelijke normen. Is dit niet het geval dan hebben Timo de Winter en eventuele partners het recht om de website te verwijderen.

De website die u maakt moet zodanig zijn ingericht dat anderen hem niet kunnen gebruiken voor illegale activiteiten zoals hacken, DDoS-aanvallen of inbreuk op webservers. Het is niet toegestaan om door middel van uw website in te breken op de TIMODW (of partners van TIMODW) servers.

Het verzenden van grote hoeveelheden ongevraagde e-mail is niet toegestaan. In het geval dat u toch spam stuurt dan hebben TIMODW en eventuele partners het recht om uw website te verwijderen. Het is ook niet toegestaan om een grote hoeveelheid pagina’s aan te maken die exact dezelfde content hebben.

U bent zelf verantwoordelijk voor de content die op uw website staat. Het is verboden om content waar copyright op rust te plaatsen op uw website. Doet u dat wel dan bent u aansprakelijk voor eventuele schadevergoedingen.

Klantgegevens

Als klant van TIMODW is het verplicht om uw eigen gegevens te verstrekken en deze tijdig te veranderen als er wijzigingen in deze gegevens optreden. Uw gegevens worden nooit doorverkocht.

Opzeggen

U bent zelf verantwoordelijk voor het opzeggen van uw website. Als u uw website op wilt zeggen dan moet dat minimaal 1 maand vóór de eerstvolgende factuur gebeuren. Doet u dat niet dan worden de jaarlijkse webhostingkosten in rekening gebracht.

Betaling

Voor elke betaling die moet voldoen aan TIMODW krijgt u een factuur opgestuurd. Dat geld dus voor de webhosting, website laten maken en de siteadmin kosten. In de factuur staat het betalingstermijn vermeld. U bent verplicht om de genoemde bedragen in de facturen over te maken.

SiteAdmin

Alle content die u via de SiteAdmin upload is voor iedereen beschikbaar. Het kan dus voorkomen dat de geplaatste foto’s verschijnen op google afbeeldingen of andere websites. De link die wordt aangemaakt bij het uploaden van een bestand of foto is voor iedereen beschikbaar. Ook foto’s of bestanden die u upload via de “website editor” zijn voor iedereen openbaar.

Een plaats in Google of andere zoekmachines is niet gegarandeerd. Zelfs als u extra betaald voor eventuele SEO functies kan een plaats in zoekmachines niet gegarandeerd worden.

SiteAdmin pakketten

TIMODW blijft het recht behouden om de eigenschappen van de pakketten te veranderen. Deze wijzigingen worden automatisch doorgevoerd en u kunt de updates niet terugdraaien.